Uncategorized

Νίκησε και την Ούνιξ Καζάν

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 70-65 της Ούνιξ Καζάν στον τελικό του 3ου διεθνές τουρνουά Κρήτης που διεξάγεται στο Ηράκλειο και κατέκτησε τον τίτλο της φιλικής διοργάνωσης. Ο Ντέιβιντ Μπλάτ σε σχέση με τον ημιτελικό κοντά στην Χάποελ Ιερουσαλήμ είχε στην διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά αλλά όχι και τον Κώστα Παπανικολάου που παραμένει εκτός.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποια καλά διαστήματα αλλά μέχρι εκεί καθώς είχαν και κάποιες χτυπητές αδυναμίες όπως τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ τα οποία στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά. Ωστόσο το πρόσημο ήταν θετικό με τους Πειραιώτες να πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 38-32.

Ακολούθως και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά του και κάποια στιγμή προηγήθηκε με 14 πόντους διαφορά. Βέβαια οι Ρώσοι κατάφερναν να μειώσουν με το τελικό σκορ να ήταν το 70-65.

Κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 17 πόντους ενώ ο Γιάνις Τιμά πρόσθεσε 11.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!