Uncategorized

Νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ με σπουδαίο ΛεΝτέι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον ΛεΝτέι που πέτυχε 31 πόντους ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα στα «Δύο Αοράκια» με 94-93 της Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στο 3ο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο παρά τις απουσίες τον Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μπλάτ  λοιπόν όπως είχε δηλώσει άλλωστε το συγκεκριμένο τουρνουά θα δείξει αρκετά σχετικά με την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα και αυτό όντως φάνηκε από το ξεκίνημα.

Η ομάδα είχε ως κύριο άξονα της την επίθεση και αυτό το μαρτυράει το σκορ και οι 94 πόντοι που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι.

Από εκεί και πέρα στην άμυνα οι Πειραιώτες φαίνεται ότι έχουν ένα πλάνο αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτό θέλει αρκετή δουλειά και τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι οι προπονήσεις γινόντουσαν με βοηθητικούς παίκτες καθώς υπήρχαν οι αγώνες των εθνικών ομάδων.

Να πούμε πως την ερχόμενη Κυριακή (23/9), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά την Ούνιξ Καζάν και το παιχνίδι ξεκινήσει στις 20:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!