Uncategorized

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΕΦΕΣ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 70-78 από την Εφές στην πρεμιέρα του «Γκομέλσκι Καπ» και η αγωνιστική του παρουσία έδειξε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά η ομάδα προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλάτ πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων. .

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ήταν πραγματικά αρκετά κακοί. Στην πρώτη περίοδο  είχαν πρόβλημα στην γραμμή των ψηλών με τον Πλάις να έκανε πάρτυ κάτω από το καλάθι ενώ εν συνεχεία η διαφορά των Τούρκων  μεγάλωνε συνεχώς με την κατάληξη της να ήταν το 28-51 που ήταν και το σκορ όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Βέβαια στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η ομάδα του Αμερικανικού τεχνικού εμφανίστηκε αισθήτα βελτιωμένη ωστόσο και πάλι αρκετά προβλήματα μέσα στο παιχνίδι δεν έλειψαν (είναι λογικό, διότι είναι μια τελείως καινούργια ομάδα με διαφορετικό προπονητή μετά από χρόνια και φυσικά διαφορετική φιλοσοφία). Παρόλα αυτά η ομάδα έφτασε να μειώσει στους 7 χάρις σε τρίποντο του Γκος για το 70-77, με το παιχνίδι τελικά τα ολοκληρώθηκε στο 70-78 υπέρ της Εφές.

Τα δεκάλεπτα : 15-21, 30-15, 12-19, 15-23.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!