Uncategorized

Για τη νέα φανέλα και το χθεσινό περιστατικό μίλησε ο Παπανικολάου

Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την νέα χρονιά στην ομάδα και για την εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβάν με την Γαλλία στην χθεσινή αναμέτρηση.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε :

-Μια νέα χρονιά ξεκινάει τι έχεις να πεις για αυτό ;
– ”Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφια, χρειάζεται δουλειά και χρόνος”.

-Ένα σχόλιο για την εθνική ομάδα;
-”Είναι μια περίεργη κατάσταση όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά ειναι βαριά. Όμως ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

-Τι συνέβη στο συμβάν με τον συναγερμό στο παιχνίδι με την Γαλλία;
-”Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης!”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!