Uncategorized

Τουρέ: ένας άνδρας που κράτησε το λόγο του!

Ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού με σκοπό να ενισχύσει τον Ολυμπιακό αλλά και να κοσμίσει αυτό το… μίζερο εξυγιαντικό μας ποδόσφαιρο!

Ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε το 2005 στον Ολυμπιακό και μέσω της ομάδας του Πειραιά έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Από εκεί πήγε στη Μονακό και μετέπειτα στη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει ατην Μάντζεστερ Σίτυ!

Παρόλο το γεγονός ότι σε όλες τις ομάδες έκανε σπουδαία καριέρα ο Γιάγια δέθηκε με τον Ολυμπιακό και όταν το 2011 βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το φιλικκ αγώνα των φίλων Ζιντάν – Ρονάλντο ο Τουρέ είχε δηλώσει:

“Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα στην Αθήνα και είδα τους φίλους μου στον φιλανθρωπικό αγώνα κόντρα στην ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο. Γυρίζοντας πίσω και εξιστορώντας στην οικογένειά μου τα όσα είχαν συμβεί, ήμουν πια σίγουρος ότι θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Για να καταλάβετε, εδώ στην Αγγλία έχω δορυφορική κεραία και βλέπω τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα”

Ο Γιάγια λοιπό  πριν από 7 χρόνια δήλωνε ότι θα ήθελε να κλείσει τη καριέρα ρου στο θρύλο και ας ήταν τκτε μόλις 28 χρονών! Ο Γιάγια λοιπόν τύρησε τον λόγο του και από σήμερα επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε όσο καμία! Όση λάμψη και αν είχε η Μπαρτσελόνα ή η Μάντζεστερ Σίτυ, σαν τον Θρύλο πουθενά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!