Uncategorized

Νίκη με… buzzer beater (αυτή τη φορά) του Χασάν!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα παραμένοντας πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Χασάν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα ήταν οι : Γιαννιώτης, Ομάρ, Τσιμίκας, Μεριά , Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Ποντένσε, Φορτούνης και Γκερέρο. Να πούμε πως στον πάγκο ήταν οι : Χουτεσιώτης, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Χασάν, Κούτρης, Μιράντα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν και 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν αισθητή κατά πολύ την παρουσία τους.

Η πρώτη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 2’ όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Φετφατζίδης έξω από την περιοχή με την μπάλα να πέρασε αρκετά πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανήκαν ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που είχαν την κατοχή της μπάλας και αναπτύσσονταν κυρίως από την αριστερή πλευρά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Στο 20’ ο Φορτούνης από τον άξονα έδωσε στον Ομάρ, αυτός έκανε την σέντρα αλλά ο Φετφατζίδης από το ύψος του πέναλτι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα και πάλι ο τρικαλινός επιθετικός ήταν ο οργανωτής της ανάπτυξης της ομάδας καθώς σε αντεπίθεση έδωσε στον Γκερέρο και αυτός από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι χάνοντας νέα ευκαιρία. Σκορ στο ημίχρονο το 0-0 με τους Πειραιώτες να είχαν ρίξει τον ρυθμό μετά τα πρώτα 25 λεπτά.

Χωρίς αλλαγές άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο πλευρές. Στο 49’ ο Γιαννιώτης κράτησε το 0-0 με μια απίθανη επέμβαση καθώς από πολύ κοντινή απόσταση σταμάτησε τον Κόρμπο την ώρα που μπροστά του είναι και Τσιμίκας. Φοβερή πραγματικά η απόκρουση του Έλληνα γκολκίπερ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πασιφανές πρόβλημα στον άξονα με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να πέρασε στο 59’ τον Νάτχο στην θέση του Φορτούνη και άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-3-3. Στο 64’ ο Πανιώνιος σκόραρε ωστόσο ο πρώτος βοηθός ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Στο 67’ ο Ομάρ έδωσε στον Νάτχο, αυτός εντός περιοχής κατέβασε και σούταρε με τον Κόντνικ να είχε απάντηση. Στο 73’ ο Χασάν πήρε την θέση του Μπουχαλάκη. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή των ερυθρόλευκων ήταν Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που πέρασε στην θέση του Ποντένσε στο 80’. Στο 90’+2 ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1! Ο Ομάρ από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Χασάν από κοντά πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου για να ανοίξει το σκορ. Τελικό σκορ στην Νέα Σμύρνη το 0-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!