Uncategorized

Μπλάτ : “Αγαπώ 100% αυτό που κάνω με τον Ολυμπιακό”

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη 24/10 την Μακάμπι στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και στην σημερινή media day, ο Ντέιβιντ Μπλάτ μίλησε για το παρελθόν του με την Μακάμπι αλλά και για τον Ολυμπιακό, στον οποίο όπως είπε απολαμβάνει να βρίσκεται και να δουλεύει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA :

Για τη σχέση του με τη Μακάμπι:

 “Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τη Μακάμπι. Υπάρχει μια καλή ιστορία, πολλά συναισθήματα για τους ανθρώπους και τον οργανισμό. Αγαπώ 100% αυτό που κάνω με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο συναίσθημα ενόψει του αγώνα”.

Για το αν ταιριάζει στην περίπτωσή του το τραγούδι “από εδώ η αγάπη μου, από εδώ το αίσθημά μου”:

“Προτιμώ να αγαπώ, παρά να έχω… εραστή. Εχω καλή σχέση με τους ανθρώπους της Μακάμπι και χαίρομαι που θα τους δω, αλλά είναι ιδανικό που είμαι στον Ολυμπιακό”.

Για τα σημεία κλειδιά με τη Μακάμπι:

 “Η Μακάμπι είναι ταλαντούχα ομάδα, με βάθος. Πρέπει να κάνουμε πολλά. Να παίξουμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε ένα ματς μετά το Μιλάνο για το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα κι αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στη σεζόν.. Είμαστε μα ομάδα σε διαδικασία χτισίματος και διαδικασίας να μεγαλώσει. Είμαστε πιο πολύ ομάδα των δύο πρώτων αγωνιστικών, παρά του αγώνα με τη Μακάμπι”.

Για αυτά που πρέπει να κάνει καλά ο Ολυμπιακός:

“Να μην ξεχνάμε ότι νικά όποια ομάδα σκοράρει παραπάνω. Στα δύο πρώτα ματς σκοράραμε πολύ. Με την Αρμάνι σκοράραμε 70% από τις βολές και μόλις δύο εύστοχα τρίποντα. Η Αρμάνι είχε 12 εύστοχα τρίποντα και είχε 23/27 βολές. Η διαφορά έτσι 30 πόντους. Να προστατεύσουμε την μπάλα, να βάλουμε σουτ, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε καλό επιθετικό ρυθμό. Πρέπει να το κάνουμε καλά”.

Λίγο αργότερα ρωτήθηκε για την κατάσταση του Γιάνις Στρέλνιεκς :

“Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι το πρωί πριν τον αγώνα και θα αποφασίσουμε. Θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!