Uncategorized

5αρα η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε απέναντι στην Ρεάλ

Με θριαμβευτή την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε το πρώτο “El Clasico” της χρονιάς αφού η ομάδα της Καταλονίας επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Κάμπ Νόου”.
Το απόλυτο ντέρμπι της Ισπανίας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς μετά από αρκετή κυκλοφορία, στο 13′ ήρθε το 1-0 όταν ο Άλμπα υποδέχθηκε εξαιρετικά την πάσα του Ράκιτιτς, γύρισε στο σημείο του πέναλτι που ήταν ο Κουτίνιο και αυτός πλάσαρε σε σχεδόν κενό τέρμα για το προβάδισμα των γηπεδούχων. Ακολούθως, η Μπαρτσελόνα έκανε δύο τα τέρματα της όταν μετά από χρησιμοποιήσει του VAR, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Σουάρες νίκησε τον Κουρτουά για το 2-0 στο 30′. Σκορ στο ημίχρονο το 2-0.
Βέβαια, το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στην Ρεάλ, η οποία μόλις στο 51′ μείωσε σε 2-1 χάρις σε γκολ του Μαρσέλο που μετά την πάσα του Ίσκο εκμυστηρεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Μπαρτσελόνα και με ωραίο τελείωμα επανέφερε την ομάδα του στο παιχνίδι. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση καθώς το τελείωμα του Μόντριτς εντός περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Ωστόσο, στο 61′ δοκάρι είχε και η ομάδα της Καταλονίας όταν μετά από σέντρα του Ρομπέρτο, ο Σουάρες βρήκε την μπάλα με το “τακουνάκι” αλλά και πάλι αυτό που την σταμάτησε να μπει στα δίχτυα ήταν το δοκάρι. Παρόλα αυτά, αυτό που δεν κατάφερε να κάνει προηγούμενος ο επιθετικός από την Ουρουγουάη, το έκανε στο 75′ όταν μετά από γύρισμα του Ρομπέρτο στην περιοχή αυτός πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 3-1 κάνοντας δύο τα τέρματα του. Στο 83′ ο Ρομπέρτο έκανε την τρίτη του ασσίστ και ο Σουάρες σκόραρε το τρίτο του γκολ, με τον επιθετικό των Μπλαουγκράνα να εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης με άψογο τρόπο για το 4-1 που ωστόσο δεν ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς λίγα λεπτά αργότερα (87′) ο Βιδάλ με κεφαλιά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του πρώτου “Clasico” της χρονιάς για το 5-1!
Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ράκιτιτς, Ραφίνια, Λουίς Σουάρες.
Ρεάλ Μαδρίτης:  Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο, Μπενζεμά, Μπέιλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!