Uncategorized

“Κάτω τα χέρια από τον προπονητή μας”

Υπέρ του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με δημοσίευμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε :

“Βλέπω μια μεγάλη επίθεση στον κ. Μάρτινς απο κατα φαντασίαν προπονητες τύπου Θέμη Καίσαρη στο Sport24, μέχρι και γνωστά γιουσουφάκια τύπου Σπυρόπουλου στο sdna. Ο τελευταίος μάλιστα αναρωτιέται αν θα είναι προπονητής τη Δευτέρα ο Μάρτινς. Αντί να αναρωτιέται ποιόν θα γλείφει τη Δευτέρα στο βόθρο που δουλεύει. Λοιπόν, αφού τους ζητήσουμε συγγνώμη που μας έβαλε γκολ ο Ιγκουαίν που το συμβόλαιο του αξίζει όσο ολες οι ομάδες που υποστηρίζουν μαζί, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ για όλους τους υπόλοιπους: Τη δουλειά που έχει κάνει ο κύριος Μαρτινς σε λίγους μήνες δεν την έχει κάνει κανείς άλλος. Εδω θα είναι λοιπόν και τη Δευτέρα και για πολύ καιρό και θα φροντίζει να γίνεται η ομάδα μας καλύτερη. Κάτω τα χέρια απο τον προπονητή μας λοιπόν. Καταλαβαίνω ότι τα αφεντικά σας καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται και θέλουν να δημιουργήσουν θέμα. Αλλά δε θα σας περάσει!:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!