Uncategorized

“Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, ξέρω πως θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια τόνισε:
«Προφανώς είναι όμορφο να βλέπεις τη «νεόκιστη» σου ομάδα να έρχεται και να κερδίζει μέσα στην έδρα της, μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Μπασκόνια. Ξέρω πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μπασκόνια, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι είδους ομάδα είμαστε εμείς. Γιατί είναι πολύ νωρίς για να πούμε…
Είμαστε πολύ καινούργιοι, πολύ «νέοι» και σχετικά άπειροι σε αυτό το επίπεδο για να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση με το που πηγαίνουμε. Αλλά σίγουρα είναι όμορφος ο τρόπος που ξεκινήσαμε. Παίξαμε τρία εκπληκτικά δεκάλεπτα και προφανώς η Μπασκόνια ήταν εξαιρετική στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αν το παιχνίδι είχε μεγαλύτερη διάρκεια δεν ξέρω πως θα τελείωνε.
Ευτυχώς ο χρόνος τελείωσε και εμείς μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα έχοντας το προβάδισμα. Αυτό ήταν το τρίτο μας παιχνίδι τις έξι τελευταίες μέρες. Θα δούμε τι θα γίνει σε δύο μέρες από τώρα».
Στη συνέχεια ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: 
«Έχω έρθει τόσες φορές σε αυτό το γήπεδο που νιώθω πως έχω μάθει ισπανικά. Έχω λάβει μέρος σε κάποια σπουδαία ματς σε αυτή την έδρα. Κόντρα σε σπουδαίους παίκτες και σπουδαίες ομάδες. Και η σημερινή ομάδα είναι επίσης σπουδαία ομάδα. Αυτό που έγινε ήταν ότι αρχίσαμε να βλέπουμε το σκορ πάρα πολύ και να ελπίζαμε πως το παιχνίδι θα τελειώσει. Σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που κάναμε με τόση συνέπεια και τόσο καλά στα τρία προηγούμενα δεκάλεπτα. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Ανησυχούσαμε περισσότερο για αυτά που έκαναν οι αντίπαλοί μας και το εκμεταλλεύτηκαν. Πολλές φορές δεν είναι μόνο το τι κάνεις εσύ, αλλά και το τι κάνει ο αντίπαλός σου και ο αντίπαλός μας έπαιξε πάρα πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Οι ομάδες που θέλουν να πάνε μακριά έχουν τέσσερα πράγματα να κάνουν… Πρέπει να έχουν χαρακτήρα, ποιότητα, κοουτσάρισμα και χημεία. Εμένα μου φαίνεται πως η Μπασκόνια έχει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Και θεωρώ πως και η ομάδα μας έχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε την εξέλιξή μας και το να φτάσουμε κάπου σπουδαία. Το που ακριβώς θα μας οδηγήσει όλο αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί είναι πολύ νωρίς. Είναι πάρα πολύ νωρίς για εμάς, αλλά και για εμένα να μπορέσω να σας πω με ειλικρίνεια το που θα φτάσουμε. Ξέρω πως θέλουμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε και δουλεύουμε για αυτό κάθε μέρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!