Uncategorized

Τα χάλασε στο τέλος!

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές στο φινάλε, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ολυμπιακό να τα βάζει με την ατυχία του για ακόμα ένα ματς!

 Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος, Χασάν.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο Γιαννιώτας ήταν εκεί για να σώσει. Αρχικά σε σουτ του Λιβάγια έδιωξε υπέροχα σε κόρνερ ενώ στη συνέχεια στα σουτ των Γκάλο και Κλωναρίδη μπλόκαρε σταθερά. Η ΑΕΚ έχασε και σπουδαία ευκαιρία με τον Μπακασέτα όταν το σουτ του κόντραρε  στο έδαφος πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο δοκάρι του Γιαννιώτα.
Γύρω στο 25′ ο Ολυμπιακός άρχισε να αντεπιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες κυρίως με στημένα του Φορτούνη που όμως δεν βρήκαν στόχο καθώς ο Μεριά δεν πρόλαβε την όμορφη σέντρα του χαφ του Ολυμπιακού. Στο 43′ ο Ολυμπιακός έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία όταν από ασίστ του Φορτούνη ο Χασάν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα αλλά το σουτ του βρήκε στο καθετο δοκάρι με τον διαιτητή της αναμέτρησης δύο λεπτά αργότερα να λήγει το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη πάλι η Ένωση ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Γιαννιώτα ενώ οιβερυθρόλευκοι απάντησαν με φάουλ σε καλό σημείο όμως το σουτ του Χριστοδουλόπουλου βρήκε στο τοίχος. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Φορτούνη όταν από πάσα του Ποντένσε ο Φορτούνης σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να πηγαίνει στο “γάμα” της εστίας του Μπάρκα και έτσι είχαμε το 0-1! Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ προσπάθησε όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άφησαν κανένα περιθώριο και στο 74′ ο Λάζαρος παραχώρησε τη θέση του στον Φετφατζίδη προσθέτοντας περισσότερη ταχύτητα στα πλάγια. Ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Ποντένσε ο Χασάν έπιασε όμορφη κεφαλιά όμως ο Μπάρκας έσωσε την εστία του. Η ΑΕΚ απάντησε με τον Μοράν στο 80′ όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε καθώς τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Γιάγια Τουρέ, ενώ την ίδια… κατάληξη είχε και ο Χασάν που αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Γκερέρο πήρε τη θέση του. Οι κίτρινοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο όταν από εκτέλεση φάουλ πήρε κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ με το καμπανάκι να χτυπά και τελικά η ΑΕΚ στην επόμενη φάση πέτυχε το 1-1 με το γκολ του Μπακασέτα ύστερα από κεφαλιά! Όμως στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός είχε την φάση του αγώνα όταν οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν μια υποδειγματική αντεπίθεση με τον Ποντένσε να σπάει στον Γκερέρο και αυτος με τη σειρά του εξαιρετικά στον Γκερέρο όμως ο Φετφατζίδης έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ στερώντας μια τεράστια νίκη με τον αγώνα να λήγει 1-1!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!