Uncategorized

“Η Μπασκόνια είναι πολύ δυνατός αντίπαλος”

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10) με προορισμό την Βιτόρια, όπου αύριο (17/10, 21.45) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
 Ο Ντέιβιντ Μπατ δήλωσε:
«Η Μπασκόνια προφανώς έχει καλή ψυχολογία μετά την περσινή καλή της πορεία, ενώ φέτος έχει αυξήσει τις προσδοκίες της, καθώς θέλει να φτάσει στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στην πόλη της. Είναι πολύ δυνατός αντίπαλος.
Θεωρώ πως με πολλούς τρόπους το παιχνίδι της Μπασκόνια είναι παρόμοιο με αυτό του Ολυμπιακού. Σίγουρα στο παρκέ θα δούμε μια ομάδα που θα επιδιώξει να παίξει σε γρήγορο ρυθμό, που θα τρέξει με την μπάλα, θα σουτάρει τρίποντα και έχει καλούς σουτέρ. Έχει, όμως, και δυνατή φροντ λάιν. Έχει παίκτες ψηλούς, αθλητικούς και με την ικανότητα να παίξουν κοντά και μακριά από το καλάθι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Αναφερόμενος στην σημασία της πνευματικής ετοιμότητας, είπε: «Σε κάθε παιχνίδι έχει σημασία η πνευματική ετοιμότητα της κάθε ομάδας. Το θέμα είναι πόσο ικανός είσαι εσύ να δαμάσεις την θέλησή σου και του αντιπάλου σου. Και αυτό έχει να κάνει πόσο έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις τα δυνατά στοιχεία της αντίπαλης ομάδας και να βάλεις στο… τραπέζι τα δικά σου πλεονεκτήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!