Uncategorized

Ήττα για την Εθνική

Την ήττα με 2-0 από την Φιλανδία γνώρισε η εθνική μας ομάδα εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League και πλέον δύσκολα θα κερδίσει την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Οι επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για την αρχική ενδεκάδα ήταν οι : Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Πέλκας και Μήτρογλου. Στον πάγκο ήταν οι : Καρνέζης, Πασχαλάκης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κουλούρης, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Καρέλης, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης και Φετφατζίδης.

Τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης ήταν καθαρά αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες με την εθνική να προσπαθούσε να δημιουργήσει από τις πτέρυγες έχοντας ως στόχο κυρίως τον Μήτρογλου. Ωστόσο, εν συνεχεία η Ελλάδα δεν φαινόταν να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η Φινλανδία να έκανε την πρώτη της φάση όταν μετά από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Αραγιούρι έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε εύκολα. Σκορ στο ημίχρονο το 0-0 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είχε μόλις ένα σουτ του Πέλκα που πέρασε εκτός εστίας.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζαβέλλας πέρασε στο γήπεδο σε θέση αμυντικού καθώς πήρε την θέση του τραυματία Παπασταθόπουλου. Στο 46′ η Φινλανδία άνοιξε το σκορ με τον Σοίρι, ο οποίος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπάρκα ύστερα από λάθος της ελληνικής άμυνας και συγκεκριμένα του Μανωλά που δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Στο 55′ ο Λάζαρος πέρασε στην θέση του Μπακασέτα. Ακολούθως, η Ελλάδα παρέμενε στάσιμη στο χορτάρι έχοντας πρόβλημα στην επίθεση αλλά και στην άμυνα καθώς δεχόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντεπιθέσεις από τους γηπεδούχους. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή από πλευράς Γερμανού τεχνικού ήταν ο Κουλούρης που πήρε την θέση του Πέλκα. Στο 80′ η Φινλανδία έφτασε ένα βήμα πριν το 2-0 καθώς το σουτ του Λουντ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τέρματα τους εννιά λεπτά αργότερα με τον Καμαρά να σκόραρε από κοντά. Τελικό σκορ Φινλανδία – Ελλάδα, 2-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!