Uncategorized

Καλά νέα για Τουπάν και Σπανούλη

Καλά νέα βρήκε μπροστά του ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση του «Γκομέλσκι Καπ» και την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς τόσο το πρόβλημα του Άξελ Τουπάν όσο και του Βασίλη Σπανούλη δεν εμπνέουν πλέον καμία ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας.

Πιο αναλυτικά ο Γάλλος παίκτης χτύπησε στο αριστερό ισχίο στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στην Ούνιξ για το τουρνουά της Ρωσίας και συγκεκριμένα δεν είχε αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πονούσε και οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν κάτι χειρότερο. Ωστόσο η κατάσταση του είναι πολύ καλή καθώς υπέστει μόλις ένα αιμάτωμα που δεν το εμποδίζει να βρίσκεται στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλάτ για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Χολαργό.

Από την άλλη, ο Βασίλης Σπανούλης έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και όπως στην περίπτωση του Τουπάν έτσι και αυτός είναι έτοιμος και διαθέσιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!