Uncategorized

Ισοπαλία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατα στην αναμέτρηση και έπαιζε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο. Ο Νάτχο ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο 8′ όταν το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟ ξεθάρευε και άρχισε να βρίσκει χώρους κυρίως από την πλευρά του Χατζηγιοβανή. Οι Πειραιώτες απείλησαν ξανά με τον Χασάν στο 18′ όταν από όμορφη σέντρα ο Αιγύπτιος έπιασε κεφαλιά αλλά πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά μετά και πάλι ο Χασάν βρέθηκε σε θέση για γκολ όμως το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ! Η κορυφαία φάση ήρθε όμως στο 38′ με τον Ποντένσε που βγήκε τετ-α-τετ με τον Διούδη όμως η προσπάθεια του να τον κρεμάσει δεν καρποφόρησε καθώς ο πορτιέρο τον Πρασίνων μπλόκαρε τη μπάλα, με αυτή να αποτελεί την τελευταία προσπάθεια της ομάδας του Θρύλου για το πρώτο ημίχρονο.

Με το φινάλε του πρώτου 45λέπτου ο Χασάν τραυματίστηκε και με την έναρξη της επανάληψης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Αιγύπτιο. Με την έναρξη της επανάληψης ο Χριστοδουλόπουλος σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς στη διεκδίκηση εντός μικρής περιοχής ο Νάτχο συγκρούστηκε άσχημα με τον Διούδη με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μη μπορεί να συνεχίσει και όλο το Γεώργιος Καραϊσκάκης να χειροκροτεί τον πορτιέρο του ΠΑΟ καθώς φάνηκε να χτυπά πολύ άσχημα! Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση όταν ο Κάτσε έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής νικώντας τον Σά και γράφοντας το 0-1.  Αμέσως ο Μάνος πέρασε στο παιχνίδι παίρνοντας τη θέση του Μπουχαλάκη. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να παίζουν με το χρόνο ενώ ο Γκιγιέρμε στην φάση που του δόθηκε έπιασε κεφαλιά αλλά πέρασε εκτός. Στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ όμως ο ο Κότσαρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ μέσα σε διάστημα 2 λεπτών ο διαιτητής έκλεισε τα ματια σε δύο πέναλτι με χέρια των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι φάσεις δεν σταμάτησαν εκεί όταν το σουτ του Ομάρ βρήκε στον Σισέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Και όμως ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ όταν ο Ομάρ έστρωσε στον Σισέ σε ένα γκολ καρμπόν με το Βικελίδης διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!