Uncategorized

Για το ντέρμπι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο μίλησε ο Μάντζαρης

Στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση της ομάδας του μίλησε ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων σχολίασε επίσης και το γεγονός ότι θα βρεθεί απέναντι στον Παπαπέτρου.
Αναλυτικά τα όσα είπε :
Για το ποιο θεωρεί πως θα είναι το “κλειδί” του αγώνα: “Σίγουρα οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω το κλειδί του αγώνα θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ”.
Για την κατάσταση του Ολυμπιακού ενόψει ΟΑΚΑ: “Πιστεύω έχουμε πάει καλά, με εξαίρεση το ματς με την Αρμάνι, Εχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα, είμαστε νέα ομάδα και αύριο ξέρουμε όλοι τι παιχνίδι είναι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη και για μία καλύτερη συνέχεια”.
Για την σημασία του ντέρμπι: “Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι, έχουμε μπει στο πετσί του ρόλου. Εχουν μάθει όλοι την ιστορία πίσω από αυτές τις ομάδες και όλοι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και τι πρέπει να κάνουμε”.
Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Παπαπέτρου που πλέον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό: “Σίγουρα θα τον χαιρετίσω γιατί έχω να τον δω καιρό, αλλά μέχρι εκεί. Για 40 λεπτά θα θα κοιτάξω το καλύτερο για την ομάδα μου και εκείνος για την δική του”.
Για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός φέτος αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας: “Στα εκτός έδρας ματς είμαστε καλύτεροι μέχρι στιγμής. Δείχνουμε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Το δείξαμε τόσο στα παιχνίδια κόντρα σε Μπασκόνια και Χίμκι, όσο και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ασχέτως αν χάσαμε. Στο ΣΕΦ δεν ήμασταν καλοί κόντρα στην Αρμάνι, ενώ ακόμη και απέναντι στην Μακάμπι ζοριστήκαμε κάπως”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!