Uncategorized

Πέδρο Μαρτίνς για Τοροσίδη : ” Είναι ευλογία που επέστρεψε στον Ολυμπιακό”

Στην κάμερα της NOVA για το προσεχώς παιχνίδι με τον Άρη και όχι μόνο μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για την κατάσταση των παικτών μετά την αναμέτρηση στον αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού.

Δεν ξαναείδα το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, είδα εκείνο με τον Άρη. Δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά δεν παρουσιάσαμε πολλά πράγματα, λόγω του αγωνιστικού χώρου. Υπάρχει κόπωση γιατί οι παίκτες καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια.

Για το αν είναι παράδειγμα ο Τοροσίδης στα αποδυτήρια που ήταν πολύ καλός παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Βασίλης δεν είναι τυχαία ο αρχηγός της εθνικής ομάδας. Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω στη διάθεση μου. Με την εμπειρία του μεταφέρει πολλά στους υπόλοιπους. Είναι Ολυμπιακός με την ψυχή και το σώμα του. Είναι ευλογία που επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Χθες κάναμε ένα καλό παιχνίδι βάσει των συνθηκών. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές. Πήραμε την πρόκριση και προχωράμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πάντα υπολογίζω στον Τοροσίδη.

Για την απόφαση να διεξαχθεί ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όποιος είναι ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, δουλειά του είναι να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Όποιος θέλει να έχει ένα προϊόν και θέλει να το προβάλλει πρέπει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Προφανώς δεν ενδιαφέρεται για την ακεραιότητα των παικτών και δεν ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο.

Για την ποιότητα του Άρη.

Ο Άρης είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και κάποιοι έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα με κατοχή της μπάλας που θέλει να διεκδικεί πράγματα. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πάρει περισσότερα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οι φίλαθλοι του υποδέχονται με θερμό κλίμα όλες τις ομάδες και αυτό θα μας δυσκολέψει, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί.

Για το αν ο Χασάν είναι έτοιμος και κατά πόσο περιμένει περισσότερα από τους επιθετικούς της ομάδας.

Εκτός από τον Γκερέρο, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι εν όψει της Κυριακής.
Στα τελευταία παιχνίδια βασιζόμαστε πολύ στους αμυντικούς μας, αλλά αυτό πρέπει σταδιακά να αλλάξει!

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός και τη σχέση με τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να βάζουμε περισσότερα γκολ, αλλά υπάρχει πίεση και άγχος. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Πρέπει να προσαρμοστούν τα νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνος. Αυτό που με κάνει να ανατριχιάζω είναι η ώθηση που μας δίνει ο κόσμος. Είναι ανεκτίμητη η δύναμη που μπορούμε να κερδίσουμε από τον κόσμο, όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας. Παρακολουθούσα την ομάδα από τον περσινό Φεβρουάριο και γνωρίζω πως ο κόσμος πέρασε δύσκολα, αλλά το σημαντικό είναι πως φέτος οι φίλαθλοι επέστρεψαν. Ο κόσμος κατάλαβε πως η ομάδα τα έδωσε όλα και έπαιξε με την ψυχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το σημαντικότερο που έχει συμβεί σε σχέση με πέρυσι και θα ήθελα να το σχολιάζουμε συνεχώς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!