Uncategorized

“Να γυρίσουμε υπέρ μας την κατάσταση”

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει στην αυριανή (20/11, 21.30) αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.
“Έχουν παίξει πολύ καλά ως τώρα”, σχολίασε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Γερμανία ο Ντέιβιντ Μπλατ. “Είναι ομάδα που παίζει δυνατή άμυνα και προσπαθεί να βάλει πίεση σε εσένα και να δημιουργήσει καταστάσεις μέσα από την άμυνά της. Είναι παίκτες που παίζουν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μαζί και για αυτό εκτός από την άμυνα είναι αποτελεσματικοί και στην επίθεση. Οπότε εμείς θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου”.
Σε ερώτηση για το πως σχεδιάζει να περιορίσει τον Νιχάντ Ντέντοβιτς, απάντησε: “Είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς παίκτες που έχει η Μπάγερν. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις, έχει καλό ύψος, όμως, δεν είναι ο μόνο που θα πρέπει να περιορίσουμε. Πραγματικά πιστεύω πως το σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, στο τι πρέπει εμείς να κάνουμε και πως πρέπει να παίξουμε. Επαναλαμβάνω, θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση για να πάρουμε τη νίκη”.
Η ως τώρα πορεία των “ερυθρολεύκων” δεν ήταν αυτή που άπαντες προσδοκούσαν, όμως, ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αισιόδοξος για το μέλλον… “Πρώτα από όλα έχω να πω πως προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Αλλά αυτό είναι δυστυχώς μέρος της σεζόν, κάποια στιγμή πρέπει να το περάσεις. Μπορείς να ελπίζεις πως έχεις την ικανότητα να αντιδράσεις σε αυτό, να μάθεις από αυτό και να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου. Ότι όσο θα προχωράς τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα και αυτό πιστεύω πως θα γίνει”.
Όταν του υπενθύμισαν πως το 2014 που είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα, η τότε ομάδα του Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε κάνει ένα ανάλογα άσχημο ξεκίνημα στην διοργάνωση, σχολίασε: “Έχω βρεθεί σε τόσες ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, που δεν μπορώ να θυμηθώ κάθε τέτοια κατάσταση με λεπτομέρεια. Αυτό που αναφέρατε είναι πιθανότατα αλήθεια… Όμως, είμαστε νέα ομάδα και το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο. Δουλειά μου είναι να κρατήσω τους πάντες ενωμένους, να μάθουμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις, να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να προχωρήσουμε με επιτυχίες. Σίγουρα αυτό θα κάνω…”.
 *Στο Μόναχο δεν ταξίδεψε ο Άξελ Τουπάν λόγω τραυματισμού.
Πηγή Olympiacosbc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!