Uncategorized

Έλειψε η σκληράδα!

Το ντέρμπι των αιωνίων βρήκε τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, με μια διαιτησία βγαλμένη από τα πιο όμορφα όνειρα του… “Φάρου” αλλά και έναν Ολυμπιακό που δεν είχε τη δύναμη και τη σκληράδα που έπρεπε!

Ο Ολυμπιακός ένιωσε τις… ομορφιές της διαιτησίας στο πετσί του από την πρώτη περίοδο! Ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος από το τρίποντο και κοντά στο σκορ τον κράτησαν οι αποφάσεις των διαιτητών!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αποφάσεις στις περιπτώσεις των Μιλουτίνοφ και του Μπλατ όπου αρχικά ο Μιλουτίνοφ είπε ένα απλό “Ήταν φάουλ” όταν κέρδισε ένα ριμπάουντ και του έγινε φάουλ με αποτέλεσμα η κατοχή να αλλάξει χέρια καθώς και βολές διότι οι διαιτητές και συγκεκριμένα ο… κύριος Αναστόπουλος έδωσε τεχνική ποινή! Κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωση του Μπλατ όταν ο άνθρωπος δεν πίστευε τα όσα έβλεπε και πήρε τεχνική ποινή!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Λεντέι (20π.) που έδωσε λύσεις όχι μόνο μέσα από τη ρακέτα αλλά και έξω από το τρίποντο, ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε μπρος με τον Παππά που βρήκε τις λύσεις από το τρίποντο. Το ημίχρονο έληξε 32-29 με την τρίτη περίοδο να γεμίζουν με φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, τόσο ο Λεντέι όσο και ο Σπανούλης. Φανερό ήταν αυτό στην τέταρτη περίοδο όταν υπό τον φόβο της αποβολής με 5 φάουλ οι άμυνες δεν ήταν τόσο σκληρές στις χαρακτηριστικές επιθέσεις του Λάσμε! Η αναμέτρηση βρήκε λοιπόν τον Παναθηναϊκό νικητή με το τελικό 79-70 και τους ερυθρόλευκους να καλούνται στον δεύτερο γύρο όχι απλά να κερδίσουν αλλά να πάρουν και μια διαφορά άνω των 9 πόντων!

Τα Δεκάλεπτα: 15-14, 32-29, 55-51, 79-70.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!