Uncategorized

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι με την Λαμία

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πριν από λίγη ώρα με 3-0 της Λαμίας στο Φάληρο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τους 30 βαθμούς όντας στην δεύτερη θέση. Ο Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη μετά το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μάκη Χάβου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και μίλησε και για τα μεταγραφικά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του :

 -Βλέπουμε τον Ολυμπιακό μετά το ματς με τη Μίλαν να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, να πετυχαίνει τρία γκολ με μία φυσιολογική αναλογία στα γκολ και στις τελικές. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα σας;

 -Υπήρχαν κάποια γκολ που έπρεπε να μπουν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε καλά, εκεί που έπρεπε να επιταχύνει το έκανε, το ίδιο και στην άμυνα. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε με την ταχύτητα που θέλαμε. Δείξαμε ότι είμαστε αποτελεσματικοί και σίγουροι. Έγινε ένα παιχνίδι καλής ποιότητας, κατακτήσαμε το τρίποντο και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε.

 -Μετά το ματς με τη Μίλαν το μυαλό σας ήταν λογικό να είναι στο παιχνίδι με την Λαμία. Τώρα το μυαλό σας είναι στην κλήρωση. Μήπως έχετε κάποια προτίμηση;

 -Όχι, γιατί αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου στο παιχνίδι Κυπέλλου. Αυτό σκέφτομαι. Στην κλήρωση δεν υπάρχει κάποια προτίμηση. Όλες είναι μεγάλες ομάδες. Όποια κι αν μας τύχει εδώ θα είμαστε. Το παιχνίδι του Κυπέλλου το θεωρώ σημαντικό, γιατί θέλω να δω παίκτες της ακαδημίας. Αυτοί είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και θέλω να τους δώσω ευκαιρία. Είναι παίκτες που πρέπει να δοκιμαστούν, να δουλέψουν αυτές τις μέρες και θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσω στο Κύπελλο.

 -Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι έχετε συζητήσει εσείς ο ίδιος με τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

 -Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε τα άπειρα ονόματα που θα γραφτούν. Δεν είναι παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Ασχολούμαι μόνο με παίκτες που προπονούνται μαζί μας. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μαζί σας για τον Μασούρα του Πανιωνίου που θα είναι σύντομα μαζί μας. Αν δεν είναι δικοί μας κάποιοι παίκτες, δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω αυτά τα ονόματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!