Uncategorized

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το αποψινό ματς: «Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Για ακόμη μια φορά πληρώσαμε το ότι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη βελτιώθηκε. Αν και υπήρχαν πάρα πολλές διακοπές. Δεν έγινε το ματς όπως έπρεπε να γίνει. Οι παίκτες μας αντέδρασαν σε κάποιες στιγμές άσχημα. Υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα. Αυτό συνέβη μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τεράστιες προκλήσεις εναντίον τους. Φυσικά αυτό έγινε και στην αποβολή του Ποντένσε, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί το πληρώσαμε. Όμως πραγματικά ήταν πάρα πολύ προκλητικοί οι παίκτες της Ξάνθης και εμείς αντιδράσαμε έτσι όπως δεν έπρεπε. Το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το δεύτερο ημίχρονο, την αλλαγή του Ναουέλ και αν επηρέασε η διακοπή την ομάδα: «Η αλλαγή του Ναουέλ ήταν αναγκαστική. Είχε σφίξιμο στη γάμπα και έπρεπε να βγει. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είδαμε ότι είχαμε τη διακοπή του ρεύματος, ότι εκείνη τη στιγμή η Ξάνθη προκαλούσε πολύ τους παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί ήθελε να αλλάξει την ισορροπία του παιχνιδιού. Κάτι το οποίο εμείς δεν ήμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να το αντιληφθούμε και να αγνοήσουμε αυτές τις προκλήσεις. Είδαμε έναν διαιτητή ο οποίος δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης. Όλα αυτά μαζί δημιούργησαν την εικόνα αυτή στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μια εικόνα που δεν ήταν ικανοποιητική. Δεν είναι ωραία. Όμως, αυτό το ποδόσφαιρο μπορέσαμε να παρουσιάσουμε σήμερα».

Για τη διαιτησία: «Το μόνο που μας ενοχλεί είναι το πώς βλέπαμε πως δίνονταν οι κίτρινες κάρτες όταν η μπάλα ήταν για τον αντίπαλο και στη μέση του γηπέδου, ύστερα από προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης. Μετά όταν η μπάλα ήταν για εμάς, δεν δίνονταν οι αντίστοιχες φάσεις. Αυτό που μας θυμώνει πραγματικά είναι ότι εμείς δεν είχαμε την εξυπνάδα να αντιληφθούμε τι συνέβαινε και να αγνοήσουμε τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, που γίνονταν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι κι έπρεπε αυτό να το έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα».

Για τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης: «Σας λέω την άποψή μου. Αυτό που είδα. Και πραγματικά πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέρθηκαν ανόητα σήμερα. Ήταν ανόητη η στάση τους γιατί έπρεπε να καταλάβουν. Ιδιαίτερα για την αποβολή του Ποντένσε, από την πρώτη κάρτα, φάνηκε πως τον προκαλούσαν γιατί εκείνος αντιδρούσε χωρίς λόγο, ενώ η μπάλα ήταν δική μας. Δεν έπρεπε να αντιδρά έτσι. Αν εσείς έχετε διαφορετική άποψη, τη δέχομαι, όμως η άποψή μου είναι αυτή. Πως από τη στιγμή που η μπάλα καταλήγει να είναι δικιά μας, δεν υπήρχε λόγος να αντιδρά έτσι. Ήταν πραγματικά μία πρόκληση, στην οποία φέρθηκε ανόητα που υπέκυψε».
  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!