Uncategorized

Πήραν τις κάρτες μέλους οι παίκτες του Θρύλου!

Το μήνυμα της ενότητας και της στήριξης  που αποτελεί μαζί με τον κόσμο, τη δύναμη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού έστειλαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι άσσοι του Θρύλου, Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ζοσέ Σα και Λεονάρντο Κούτρης,  επισκέφθηκαν  το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και παρέλαβαν τις Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου τους αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στον Ερασιτέχνη καθώς και ότι ο Ολυμπιακός είναο μια μεγάλη οικογένεια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το μήνυμα της ενότητας και της στήριξης  που αποτελεί μαζί με τον κόσμο, τη δύναμη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού έστειλαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.  Οι άσσοι του Θρύλου, Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ζοσέ Σα και Λεονάρντο Κούτρης,  επισκέφθηκαν  το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και παρέλαβαν τις Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου τους αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στον Ερασιτέχνη. #Olympiacos #olympiacosfc #olympiacossfp #members #fans #football #family @olympiacosfc
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις 3 Ιαν, 2019 στις 6:45 πμ PST

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!