Uncategorized

Γκος : “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (18/1) στο ΣΕΦ την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και στα πλαίσια της media day, ο Γουίλιαμς-Γκος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και στον προπονητή του που τον εμπιστεύεται.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του :
“Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη”. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Χίμικι παίζει διαφορετικά (σ.σ. χωρίς τον Σβεντ). Δεν θα πω αν αυτό είναι καλό ή άσχημο. Θα πω πως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για τους φιλάθλους τόνισε: “Είναι πάντα καλό να παίζεις στην έδρα σου. Θα εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα και την  ενέργεια που θα πάρουμε από τους φιλάθλους για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι η δεύτερη σεζόν μου στην Ευρώπη. Και στην Πάρτιζαν είχαμε πολύ καλούς οπαδούς. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν”.
Τέλος, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν έκρυψε πως”νιώθω πολύ καλά. Ως ομάδα είμαστε σε πολύ καλή θέση και κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση”, ενώ αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ αφήνοντας τον στο παρκέ και στα τελευταία λεπτά κρίσιμων αγώνων, είπε πως “το σημαντικό είναι όποιος βρίσκεται στο παρκέ, να παίρνει την σωστή απόφαση. Αν με εμπιστευτεί, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να πάρω την σωστή απόφαση”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!