Uncategorized

Γκιγιέρμε : “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Πέμπτη (14/2) την Ντιναμό Κιέβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην φάση των “8” του Europa League και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια ημέρα πριν το παιχνίδι, ο Γκιγιέρμε εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας μιλώντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Τι στοιχεία πρέπει να έχετε για να φτάσετε στη νίκη και πόσο δύσκολο είναι να προετοιμαστείτε για ένα ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει επίσημα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό;

“Εύκολο δεν θα είναι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια. Αν είχαν επίσημα παιχνίδια, δεν θα υπήρχαν εκπλήξεις. Τώρα μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύουμε ότι εμείς θα είμαστε ανώτεροι και εμείς θα νικήσουμε”.

Πόσο σας επηρεάζει το γεγονός ότι έχετε μπροστά σας και ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ;

“Το ίδιο απαντάω με τον προπονητή. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο πέρα από την Ντιναμό. Είναι σημαντικό το ματς για όλους μας, για τον κόσμο. Θέλει 100% συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας και για αυτό το λόγο δεν έχουμε καθόλου το μυαλό μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!