Uncategorized

“Πάμε στην Τούμπα να τα παίξουμε όλα για όλα”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στιυς δημοσιογράφους λέγοντας:

Για την καλή εικόνα του Ολυμπιακού παρά τις 7 αλλαγές και αν είναι αποτέλεσμα δουλειάς του Πέδρο Μαρτίνς: «Θα μπορούσε να είχε έρθει η νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Φυσικά και είναι δουλειά του προπονητή. Με το ροτέισον δεν χάνεται καθόλου η ποιότητα της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα του προπονητή μας. Το να βρει ο Ολυμπιακός την ταυτότητά του. Αυτό γίνεται, κυλάει η μπάλα γρήγορα, με μικρές πάσες, από δεξιά στα αριστερά, από αριστερά στα δεξιά. Αλλάζουμε πλευρές, δημιουργούμε ρήγματα, ατομικές ενέργειες όπου υπάρχει χώρος».

Για το ότι η ομάδα στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές: «Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι. Όλα αυτά είναι ευχάριστα».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το αυριανό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Δεν με απασχολεί το που και το πώς. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, ώστε να μειώσουμε στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα πάμε στην Τούμπα να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για το αν τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα: «Νομίζω ναι. Η ομάδα μετά τη διακοπή είναι ακόμη καλύτερη. Θα δούμε και κάποια λαθάκια που κάναμε σήμερα. Αλλά ναι θα θέλαμε να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση».

Για τον εαυτό του: «Αν δεν είχα τον τραυματισμό και είχα λίγη τύχη παραπάνω, τα νούμερά μου θα ήταν ακόμη καλύτερα. Πιστεύω πως διανύω την πιο παραγωγική μου χρονιά. Σε τόσα παιχνίδια, 9 γκολ. Είμαι αρκετά φρέσκος. Επειδή ξέρω τον εαυτό μου, μπορώ να γίνω ακόμη λίγο καλύτερος».

Για το πόσο ήθελε το γκολ και για το αν ήθελε από την αρχή να το αφιερώσει στα θύματα της Θύρας 7: «Το είχα από την αρχή στο μυαλό μου. Όταν είδα το πανό μου ήρθε στο μυαλό. Ξέρω ότι το Σάββατο έχουμε το μνημόσυνο. Το ήθελα πολύ για αυτόν τον λόγο. Το κυνήγησα λίγο παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο. Ήθελα να το πετύχω από την εστία αυτή στην οποία από πίσω ήταν το πανό».

Για το φάουλ που του ζήτησε να το χτυπήσει ο Γκερέρο: «Συμβαίνουν αυτά. Έχει βάλει ο Γκερέρο γκολ από εκτέλεση φάουλ και στην προετοιμασία. Οπότε ήταν εύλογο να δοκιμάσει κι αυτός. Απλά εγώ επέμεινα λίγο γιατί ήθελα να βρω ρυθμό στο χτύπημα. Το χτύπησε αυτός και ήταν και λίγο άτυχος μπορώ να πω, γιατί η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!