Uncategorized

Τεσσάρα στην ΑΕΚ ο Βασιλιάς Θρύλος!

O Θρύλος πάτησε την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και… γλέντησε την ΑΕΚ με 4-1!

Πάμε να τα δούμς απ την αρχή όμως!

Όπως και με τον ΠΑΟΚ έτσι και με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στο 3′ ύστερα από διπλό λάθος, αρχικά του Βούκοβιτς και μετέπειτα του Σα που εκμεταλεύτηκε ο Πόνσε και έγραψε το 0-1. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 18′ με τον Ντίας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φορτούνη που πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά μετά, από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ ο Χασάν πήρε τη μπάλα βγαίνοντας μόνος του με το τέρμα και αποφάσισε να πασάρει αλλά η πάσα του δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα ο Φορτούνης να μην είναι σε σωστή θέση και το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ ψηλά! Η ΑΕΚ απάντησε μάλιστα δύο φορές με τον Μάνταλο αλλά ο Σα ήταν σε ετοιμότητα και στις δύο περιπτώσεις σώζωντας την εστία του κρατώντας το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τοροσίδης και ο Λάζαρος πέρασαν στο παιχνίδι στις θέσεις των Βουκοβιτς και  Ντίαζ και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο κατάφερε 5′ μετά την έναρξη να σκοράρει με τον Καμαρά ύστερα από φάση διαρκείας γράφοντας έτσι το 1-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει όμως το γκολ δεν ερχόταν και η τύχη του γύρισε την πλάτη όταν ο Λάζαρος τραυματίατηκε και πέρασε εκτός με τον Γκερέρο να μπαίνει στη θέση του. Ο Ολυμπιακόςόμως βρήκε την λύση και τελικά ο Κώστας Φορτούνης έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και στο 72 έκανε το 2-1. Ο Θρύλος δεν σταμάτησε εκεί! Ο Χασάν λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 3-1 και ο Φορτούνης εκτίναξε το σκορ στο 4-1 στο 86′ ρίχνοντας στο καναβάτσο την χάρτινη πρωταθλήτρια!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!