Uncategorized

Μπλάτ : “Σκληρό παιχνίδι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον”

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα, πήρε την νίκη στην Λήμνο με αντίπαλο τον Ήφαιστο και ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλάτ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει η ατάκα του για την απόκτηση παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τη νίκη παρά την απουσία του Παπανικολάου και τους δύο τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα:

 “Ηταν σκληρό παιχνίδι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλουν και το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι περήφανοι για όλα αυτά που έχουν κάνει ο Ηφαιστος και η Λήμνος για να γιορτάσουν αυτά τα παιχνίδια. Απολαμβάνεις να παίζεις μπάσκετ σε ένα τέτοιο περιβάλλον”.

Για την απόδοση της ομάδας του παρά τις απουσίες:

“Είναι στιγμές που κάποια παιδιά πρέπει να κάνουν βήμα μπροστά από τη στιγμή που είχαμε αυτές τις απουσίες και το έκαναν. Μας έλειπαν τρεις παίκτες και ο Ηφαιστος έχει χάσει εδώ μόνο άλλο ένα παιχνίδι. Είναι καλό σημάδι”.

Για τη δύσκολη συνέχεια και τον αγώνα με την Μακάμπι που ακολουθεί:

“Πάντα θέλουμε να αντιδρούμε έπειτα από μια κακή μέρα. Είχαμε μια φτωχή εμφάνιση και θέλαμε να ανταποκριθούμε”.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής:

 “Οταν πας έξω να φας, πάντα ψάχνεις να βρεις κάτι καλό έτσι; Αν το βρεις, θα το πάρεις. Αν όχι, πιθανότατα δεν θα πάρεις”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!