Uncategorized

Το βίντεο για το νέο γήπεδο της Νότιγχαμ (video)

O Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ αποκάλυψε πως υπάρχουν συζυτήσεις για την νατασκευή νέου γηπέδου για την αγγλική ομάδα.

Διαβάστε τι δήλωσε και στη συνέχεια τα βίντεο για το γήπεδο:

«Έχουμε σημειώσει σταθερή πρόοδο από την ημέρα που αναλάβαμε, και εσείς οι οπαδοί, είχατε τον κεντρικό ρόλο σε αυτό. Το ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και το ρεκόρ προσέλευσης δείχνουν το πάθος και την υποστήριξή σας στην ομάδα και στο όραμά μας.
Από την αρχή, η στρατηγική μας δεν ήταν να κάνουμε υποσχέσεις αλλά να υλοποιούμε. Ήμασταν σαφείς όταν είπαμε ότι θέλαμε οι πράξεις μας να «μιλήσουν» πιο δυνατά από τα λόγια μας. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διαβούλευσης, είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το όραμά μας για το «The New City Ground».
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμβούλους Jon Collins και Simon Robinson και όλους τους εκπροσώπους τόσο των δήμων όσο και των συμβουλίων του δήμου Rushcliffe για τη συνεργασία και τη δέσμευσή τους σε αυτό το έργο.
Το «City Ground» έχει σημαντική ιστορία και αναμνήσεις για τους φιλάθλους μας και αυτές οι κληρονομιές ήταν θεμελιώδεις για την απόφαση μας να παραμείνουμε στις όχθες του ποταμού Trent και να μην μετεγκατασταθούμε σε μια εναλλακτική τοποθεσία. Αυτό είναι το σπίτι μας και εδώ θα παραμείνουμε για πάντα.
Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων του συλλόγου. Στόχος μας είναι τώρα να συμβουλευτούμε τους φιλάθλους μας και το ευρύτερο κοινό του Νότιγχαμ για να ακούσουμε τις απόψεις τους πριν κάνουμε μια επίσημη αίτηση σχεδιασμού. Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε.
Αυτή η επένδυση αφορά το σύλλογό μας και την πόλη του Νότιγχαμ και είμαστε όλοι δεσμευμένοι για να ετοιμάσουμε ένα γήπεδο που όλοι θα είμαστε περήφανοι, το «The New City Ground», το σπίτι μας για πάντα”
Δείτε τα δύο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Νότιχγαμ Φόρεστ:


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nottingham Forest (@officialnffc) στις 28 Φεβ, 2019 στις 12:01 πμ PST

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!