Uncategorized

Πριν τη διακοπή είχαμε και… πάρτυ του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναίκό σε έναν αγώνα που διεκόπη στο 69′ με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1 χάρη στο γκολ του Γκερέρο, με έναν Ολυμπιακό να είναι πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του.

Πάμε να δούμε όμως τι έγινε εντός των τεσσάρων γραμμών.

 Το παιχνίδι μπορεί να ξεκίνησε κανονικά όμως μόλις στο 5ο λεπτό διεκόπη για περίπου 10 λεπτά καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού! Στα αγωνιστικά ο Μασούρας ήταν ο παίκτης που δημιούργησε τη πρώτη καλή φάση όταν όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Διούδης! Ο Παναθηναίκός απάντησε και συγκεκριμένα στο 23′ όταν ο Κουρμπέλης ύστερα από κόρνερ έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά όμως ο Σα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 29′ ο Μπουχαλάκης έχασε τεράστια ευκαιρία όταν βρήκε χώρο σούταρε αλλά ο Διούδης έσωσε με τον Μασούρα στην επαναφορά να μη βρίσκει στόχο στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να υπερτερεί και στο 35′ οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν έναν εξαιρετικό συνδιασμό με τελικό αποδέκτη τον Φορτούνη όμως το σουτ που έκανε δεν βρήκε πάλι στόχο. Το ματς έφτασε στο 45′ όμως εκεί δόθηκαν 13 λεπτά καθυστερήσεων λόγω της εισβολής των οπαδών του ΠΑΟ, με τον Ινσούα ταυτόχρονα να σουτάρει και η μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκερέρο έχασε τεράστια ευκαιρία όταν βγήκε τετατετ όμως ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Φορτούνης έχασε άλλη μια σπουδαία φάση όταν κατόρθωσε να περάσει τον Διούδη όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση πέρασε άουτ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51′ ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία με τον Ποντένσε όταν με λόμπα προσπάθησε να νικήσει τον Διούδη αλλά η μπάλα πέρασε εκτός λίγο άουτ. Δύο λεπτά όμως αργότερα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Σκόρερ ο Γκερέρο όταν ο Λεονάρντο Κούτρης σέντραρε και ο Γκερέρο με εκπληκτική κεφαλιά νίκησε τον Διούδη γράφοντας το 0-1. Εκεί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν τους… πολυάρεσε και άρχισαν να τα βάζουν με τις αστυνομικές δυνάμεις εκτός αγωνιστικού χώρου όπου μετά είχαμε και νέα εισβολή φιλάθλων με αποτέλεσμα στη συνέχεια με απόφαση του Γερμανού ρέφερι να υπάρχει οριστική διακοή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!