Uncategorized

To βίντεο του ερασιτέχνη για τον αγώνα με την Σαν Αντρέου (video)

Έτοιμη να επιστρέψει στο Final 4 της Euroleague είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία το Σάββατο (9/3) στις 16:45 υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Σαν Αντρέου στον επαναληπτικό προημιτελικό. Ο αγώνας με τη Σαν Αντρέου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο youtube. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» στην Ισπανία, όπου επικράτησαν με 16-7 και το Σάββατο, μαζί με τον κόσμο τους θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της παρουσίας τους στο Final 4 της Εuroleague που θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Απριλίου. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη αφορούν στην απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου η οποία έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου,  Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα, Χάνα Μπάκλινγκ.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο ερασιτέχνης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!