Uncategorized

“Κεραυνούς” εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς κατά του Μάκη Γκαγκάτση!

Aνέβηκαν οι τόνοι στο συμβούλιο της Super League καθώς ο Κώστας Καραπαπάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για ανάδειξη του νέου προέδρου “ξεβράκωσε” τον Μάκη Γκαγκάτση λέγοντας:

«Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ό,τι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει, γελοίο υποκείμενο. Πέρσι μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου. Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δε μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γ…ς από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.
Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη και είσαι για να φοράς φούστα…
Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.
Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο». Ενώ από την πλευρά του Γκαγκάτση δεν υπόθηκε κάτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!