Uncategorized

Τραγωδία στην Τουρκία! Νεκρός ο Τσέχος διεθνής επιθετικός της Αλάνιασπορ!

Τραγωδία σήμερα (29/4) το πρωί στην Τουρκία με έναν νεκρό και επτά τραυματίες…
Συγκεκριμένα ο Τσέχος διεθνής επιθετικός της Αλάνιασπορ, Τζόσεφ Σουράλ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν η αποστολή της Αλάνιασπορ επέστρεφε από την Καισάρεια (απόσταση 600 χλμ) και τον αγώνα με την Καϊσερισπορ όταν, ένα από τα βαν που νοίκιασαν οι ποδοσφαιριστές, ανετράπη καθ οδόν. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βαν βγήκε από το δρόμο όταν ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα επτά από τους επιβαίνοντες να τραυματιστούν σοβαρά και ο Σουράλ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να χάνει τελικά τη μάχη με τη ζωή.

Στο μοιραίο βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος. Να υπενθυμίσουμε ότι επίσης στην ομάδα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας που ήταν εκτός αποστολής για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και ο Βιγιαφάνιες που ήταν σε άλλο βαν. Είναι η ομάδα που πριν ένα χρόνο αγωνιζόταν και ο Γιάννης Μανιάτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!