Uncategorized

“Το πεπρωμένο μου ήταν ο Ολυμπιακός”

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «Crossover» του Τζο Αρλάουκας για την Euroleague και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αφήσει τον Παναθηναϊκό καθώς και για την κατάκτηση της Euroleague.
Συγκεκριμένα τόνισε:
“Ο Ολυμπιακός ήταν η σωστή ομάδα και ήρθε στη σωστή στιγμή για μένα. Αυτό σκέφτηκα. Ακολούθησα την καρδιά μου, ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα πως αυτό είναι το πεπρωμένο μου, αυτό είναι το κάρμα μου. Το ακολούθησα. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρω πως μπορώ να πετύχω. Γι’αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Δεν μπορείς να πράξεις κάτι τέτοιο απλά γιατί θέλεις να παίξεις εκεί.
Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να πιστεύεις στον εαυτό σου επειδή ξέρεις πως θα υπάρξει πίεση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αφού σε βλέπουν ως τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους, αλλά και από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, επειδή έφυγες από την ομάδα τους” 
Ενώ συνέχισε:
“Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπορέσεις να κατακτήσεις τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά και κυνηγάς τον στόχο σου.
Πολλά παιδιά που ξεκινούν το μπάσκετ περιμένουν αποτελέσματα από την μια μέρα στην άλλη. Δεν είναι έτσι όμως. Η μπάλα δεν πέφτει στο καλάθι από την μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά και ίσως χρειαστεί να περιμένεις μήνες ή και ένα – δύο χρόνια για να δεις κάποια βελτίωση”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!