Uncategorized

Κορυφαίος ο Φορτούνης… 7ος ο Μαρτινς!

Η ιστοσελίδα novasports.gr ζήτησε τους  προπονητες και τους αρχηγούς των ομάδων να ψηφίσουν για τον κορυφαίο προπονητή  και ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε.

Στουςν κορυφαίο ποδοσφαιριστή έγιναν τα… αυτονόητα ενω στον προπονητή είχαμε πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μαρτινς στην… 7η θέση!

Άντε να δεχτούμε οτι ψήφισαν Λουτσεσκου λόγω κατάκτησης πρωταθλήματος γιατί στην Ευρώπη τον κέρδισαν απο την Μπατε μεχρι την Βιντι, αλλά το ότι τον Μαρτινς τον έβγαλαν εκτός της πρώτης 5άδας είναι για… γέλια

Ενταξει μωρέ σιγά, επειδή έπαιξε ο Ολυμπιακός την καλύτερη μπάλα; Επειδή έριξε τριμπαλο σε… κάποια Μίλαν; Οοοοοοχι, θα είναι πίσω και απο τους Δωνη, Καναντι που τους άφησε πάνω απο 20+ βαθμούς πίσω, αλλα και τον… Δέλλα και άλλους…

Τελοσπαντων πάλι καλά που στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή επέλεξαν δίκαια τον Κώστα Φορτουνη, αφήνοντας πίσω του τον Βιεϊρίνια.

Για την Ιστορία ειχαμε:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!