Uncategorized

Η… μπασκετική συνέντευξη του Φορτούνη (Video)

Μια συνέντευξη με… πολλή δόση μπάσκετ έδωσε ο Κώστας Φορτούνης όπου απέδειξε για μία ακόμη φορά τις γνώσεις του για την πορτοκαλί μπάλα.
Συγκεκριμένα:
Για τον αγαπημένο του παίκτη στο σύγχρονο ΝΒΑ: “Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κάρι λόγω του στιλ που σουτάρει και της ευκολίας που βάζει το τρίποντο.”
Για τον αγαπημένο του παίκτη όλων των εποχών: “Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν ένας πλήρης παίκτης, τα είχε όλα. Έχει κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους και τον θαυμάζω.”
Για την ομάδα που υποστηρίζει στο ΝΒΑ: “Οι Ουόριορς…”
Για τον προπονητή που εκτιμά: “Θα έλεγα τον Πόποβιτς που βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στο Σαν Αντόνιο. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και όλοι τον αναγνωρίζουν.”
Για το αν θα έπαιζε μπάσκετ: “Εντάξει, είμαι λίγο κοντός… Αλλά πιστεύω για πλέι μέικερ καλός θα ήμουν
Για τη θέση του Γιάννη αν έπαιζε ποδόσφαιρο: “Θα τον έβαζα σέντερ φορ για να είναι μέσα στην περιοχή. Είναι ψηλός θα παίρνει και τις κεφαλιές.”
Για τον καλύτερο πασέρ: “Κρις Πολ”
Για τον καλύτερο ντριμπλέρ: “Τζέιμς Χάρντεν”
Για το καλύτερο άλμα: “Αυτό του Γιάννη”
Για την Dream Team του ΝΒΑ: “Θα έβαζα τον Στεφ Κάρι, τον Ντουράντ, τον Χάρντεν, τον Γιάννη και τον Λεμπρόν Τζέιμς.”

Για τη σχέση του με το μπάσκετ: “Μου άρεσε παλιά. Όταν ήμουν μικρός ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Με πήγαινε ο πατέρας μου και μου άρεσε. Μετά πήγα στο ποδόσφαιρο αλλά πάντα στον ελεύθερο μου χρόνο έπαιζα μπάσκετ, παρακολουθούσα μπάσκετ, οπότε μου αρέσει πάρα πολύ.”

Δείτε το βίντεο:


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!