Uncategorized

Φιλική νίκη απέναντι στην Νότιγχαμ

Ο Ολυμπιακός σε έναν αγώνα που έγινε για καθαρά λόγους συμπερασμάτων ενόψει των επίσημων παιχνιδιών με την Πλζεν που ξεκινούν την ερχόμενη βδομάδα, κατάφερε να κερδίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ έκαναν το 1-0 με τον Μασούρα, ύστερα από κεφαλιά του Σεμέδο και απόκρουση του πορτιέρο της Νότιγχαμ. Με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 2-0 στο 8′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γκερέρο με τον Σεμέδο να είναι και πάλι ηγέτης στο ψηλό παιχνίδι. Ο Γκερέρο δεν σταμάτησε εκεί και έκανε το 3-0 δείχνοντας πως έχει και φέτος την επαφή με τα δίχτυα καθώς έκανε χατ τρικ στο φιλικό με το Αμβούργο. Οι Πειραιώτες μάλιστα πλησίασαν και στο 4ο τέρμα όμως η άμυνα της Νότιγχαμ έδιωξε εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή ενώ στην επαναφορά ο Γκερέρο δεν βρήκε στόχο, με το ημίχρονο να βγαίνει με τον Ολυμπιακλο να έχει 11 τελικές εκ των οποίων οι 8 στην εστία και οι 3 στα δίχτυα!

Το δεύτερο ημχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να κάνουν διάφορες αλλαγές ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα, με τον Μαρτίνς να χρησιμοποιεί και τους Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Τοροσίδη, Μπα, Κούτρη, Ραντέλοβιτς, Καμαρά, Τζολάκης και Ντουρμισάι
Η Νότιγχαμ ανέβασε ταχύτητα και έφτασε κοντά στο γκολ στο 75′ όμως ο Σα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι εφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Ελ Αραμπί αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με 3-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!