Uncategorized

Πρόκριση με τεσσάρα!

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς επικράτησε στο Φαληρικό γήπεδο της Πλζεν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μέσα από μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μόλις στο 1ο λεπτό ο Ομάρ κερδισε κόρνερ και ο Γκιλιέρμε έστειλε ύστερα από την εκτέλεση του, μέσα στην περιοχή, τη μπάλα στο δοκάρι. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκερέρο να χάσει σπουδαία ευκαιρία στο 6′ όταν ύστερα από σέντρα του Ποντένσε έπιασε γυριστή κεφαλιά αλλά ο πορτιέρο της Πλζεν έσωσε την εστία του. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον κύριο λόγο στο παιχνίδι και απείλησε ξανά με τον Γκερέρο, ενώ η Πλζεν έχασε σπουδαία φάση στο 24′ όταν σε σουτ εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα όμως το γκολ δεν ερχόταν με αποκορύφωμα τι σουτ του Ποντένσε που έγλυψε το “Γ” της εστίας της Πλζεν παραμένοντας έτσι το 0-0 που έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη είχαμε και πάλι το ίδιο ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό ύστερα από κόρνερ να χάνει σημαντική φάση διαρκείας ενώ και στο 50′ ο Μασούρας σούταρε αλλά και πάλι ο Χρούσκα στέλντοντας την μπάλα κόρνερ. Στην εκτέλεση πήγε ο Βαλμπουενά ο οποίος  το εκτέλεσε άψογα, βρήκε τον Γκιλιέρμε που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 , δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά! Οι ερυθρόλευκοι παρά το προβάδισμα συνέχισαν για δεύτερο γκολ αλλά στάθηκαν άτυχοι όταν στο 64′ ο Μασούρας με ξερό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα μόλια άουτ! Ένα λεπτό αργότερα ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Βαλμπουενά να βγαίνει εκτός αγωνιατικού χώρου και τη θέση του να παίρνει ο Μαντί Καμαρά. Στο 69′ ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να γράψει το 2-0 με πανέμορφο γκολ του Γκερέρο όταν ύστερα από υπέροχη προσωπική ενέργεια νίκησε τον Τσέχο πορτιέρο. Δύο λεπτά μετά οι Πειραιώτες πέτυχαν και τρίτο τέρμα όταν μετά από κόρνερ, ο Γκιλιέρμε έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Γκερέρο και κατέληξε στα δίχτυα! Ο Μαρτίνς πέρασε στο παιχνίδι τον Ελ Αραμπί στη θέση του Γκερέρο, αλλά ο Θρύλος δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Σεμέδο σκοραρε μέσα από τη μικρή περιοζή ύστερα από κόρνερ γράφοντας το 4-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου! Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ραντζέλοβιτς καθώς μπήκε στη θέση του Ποντένσε στο 85′ με το ματς να ολοκληρώνετε με 4-0 και τον Θρύλο στην επόμενη φάση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!