Uncategorized

Τεσσάρα ο Θρύλος απέναντι στην Κράσνονταρ!

O Ολυμπιακός πέτυχε ένα απουδαίο αποτέλεσμα που τον έχει φέρει με το ένα πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Champions League.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλισαν με τις δύο ομάδες να δίνουν χώρο και την Κράσνονταρ να έχει τον αρχικό έλεγχο όμως οι Πειραιώτες έχασαν την πρώτη καλή φάση με κεφαλιά που πέρασε άουτ ενώ και ένα σουτ του Γκιλιέρμε ο πορτιέρο των Ρώσσων έσωσε την εστία του. Όσο η ώρα περνούσε ο Ολυμπιακός έβρισκε τα πατήματα του και περιόρισε την Κράσνονταρ και στο 30′ ο Γκερέρο ήταν αυτός που σκόραρε. Με πανέμορφη ενέργεια πλάσαρε εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου καθώς η σπουδαία προσπάθεια του Ποντένσε λίγα λεπτά μετά το γκολ πέρασε μόλις άουτ!

Στην επανάληψη η Κράσνονταρ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και απείλησε με τον Σουλεϊμάνοφ όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 68′ ο Μπεργκ παραλίγο να κάνει τη ζημιά αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό αντικαταστάθηκε. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έχασε απανωτά δύο σπουδαίες ευκαιρίες πρώτα με τον Ποντένσε και στην επόμενη με τον Μασούρα αλλά η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις δεν βρήκε στόχο. Ο Ραντζέλοβιτς όμως λίγο αργότερα πέρασε στη θέση του Μασούρα και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έγραψε το 2-0 με το Καραϊσκάκης να παίρνει φωτιά! Ο μικρός δεν σταμάτησε εκεί! Πέτυχε και άλλο γκολ με μακρινό σουτ εκτός περιοχής και ο Ποντένσε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ!

Δείτε τα γκολ Πατώντας εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!