Uncategorized

Ο Θρύλος επέστρεψε θριαμβευτικά στα αστέρια του Champions League

Την επιστροφή του στα αστέρια πέτυχε ο Ολυμπιακός σήμερα καθώς έφυγε θριαμβευτής μέσα στην Ρωσία απέναντι στην Κράσνονταρ με 1-2!

Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν δύο φορές την εστία του Σα όμως οι Πειραιώτες απάντησαν με σουτ του Ποντένσε. Πςρόλα αυτά η Κράσνονταρ κατόρθωσε να προηγηθεί στο 10′ και να γράψει το 1-0, όμως ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν τα παράτησε αλλά στην αμέσως επόμενη φάση σκόραρε με τον Ελ Αραμπί! Το γκολ αυτό πάγωσε τους Ρώσους και έτσι πέρασε το υπόλοιπο του ημιχρόνου δίχως κάποιο γκολ αλλά με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία κυρίως από δεξιά με τον Ποντένσε.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν στην πρώτη τους προσπάθεια με τον Ελ Αραμπί και πάλι τελειώνοντας οριστικά τις όποιες ελπίδες των Ρώσων καθώς πλέον ήθελαν… 6 τέρματα! Στο 60′ ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο γόνατο και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Σισσέ καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει! Στο 66′ ο Βαλμπουενά πήγε να πετύχει γκολάρα όμως το σουτ του πέρασε μόλις άουτ! Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι άρχισαν το… κατς με τον Μπεργκ να… στεναχωριέται που δεν θα παίξει ούτε φέτος στο Champions League! Οι ερυθρόλευκοι πλησίασαν και σε τρίτο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε αλλά μικρή σημασία είχε καθώς η νίκη και η πρόκριση ήταν τεράστια! Μπράβο μάγκες!

Δείτε τα γκολ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!