Uncategorized

Δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ από Τούρκους στην Ελλάδα ο Θρύλος (Videos)

Ο Ολυμπιακός πήρε χθες ένα σπουδαίο αποτέλεμσα μέσα στην Τουρκία καθώς έφυγε νικητής από την έδρα της Μπασακσεχίρ με σκόρερ τον Γιώργου Μασούρα και πλέον στη ρεβάνς χρειάζεται για να προκριθεί απλά να μη χάσει!

Η προϊστορία είναι φυσικά με το μέρος του καθώς όσες φορές έχουν έρθει οι Τούρκοι στον Πειραιά (άντε και στη Ριζούπολη) δεν κατάφεραν ποτέ να τον κερδίσουν, αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει φύγει δύο φορές νικητής από την γείτονα χώρα.

Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων ήταν το 2003 όπου ο Τζιοβάνι τους… ξεφτύλισε και τους έστειλε για σπίρτα μαζί με τους Μαυρογενίδη και Καστίγιο που ήταν οι σκόρερ της τριάρας απέναντι στην Γαλατάσαραϊ. Τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός – Γαλατά 3-0.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να ξαναέρθει μια ομάδα από την Τουρκία στη χώρα μας γι ανα παίξει με τον Ολυμπιακό, και συγκεκριμένα το 2017 ήρθε η Οσμάνλισπορ που ούτε αυτή κατάφερε να κερδίσει το Θρύλο καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 0-0, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση καθώς στον επαναληπτικό έριξε μέσα στην Τουρκία… τρίμπαλο! Ο Ολυμπιακός λοιπόν πήρε την πρόκριση και στη φάση των 16 πέτυχε ξανά τουρκική ομάδα! Ήταν η τελευταία φορά που ήρθε ομάδα της Τουρκίας στη χώρα μας για να παίξει με τον Θρύλο και ήταν η Μπεσίκτας λοιπόν, που και αυτή με τη σειρά της δεν κέρδισε τον Θρύλο στην Ελλάδα, καθώς το 1-1 με σκόρερ τον Καμπιάσο ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους Τούρκους όμως να παίρνουν την πρόκριση στη ρεβάνς.

Δείτε σε βίντεο τα Highlights από τα παραπάνω παιχνίδια που έγιναν στην Ελλάδα:

Το 3-0 με την Γαλατάσαραϊ στη Ριζούπολη:



Το 0-0 με την Οσμανλισπορ:

Το 1-1 με την Μπεσίκτας:



Δείτε το αντίστοιχο ρεπορτάζ με τον Ολυμπιακό εναντίον του Άγιαξ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!