Uncategorized

Aυτοκτόνησε πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και του Εθνικού!

Nεκρό εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές τον  ποδοσφαιριστή  Αρτούρας Ριμκεβίτσιους τα ξημερώματα της Τρίτης, ο οποίος είχε περάσει και από τα γήπεδα της χώρας μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας της Λιθουανίας,ο ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε, χωρίς τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη να έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Ριμκεβίτσιους το καλοκαίρι του 2010 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και έπαιξε μόλις σε έναν αγώνα και δόθηκε τον Ιανουάριο του 2011 δανεικός στον Εθνικό όπου πέτυχε σε μόλις τέσσερις συμμετοχές με ένα γκολ πριν επιστρέψει τον Ιούλιο του 2011 στην πατρίδα του και τη Σιαουλιάι.

Στη Λιθουανία όμως η καριέρα του ήταν τελείως διαφορετική καθώς ο Ριμκεβίτσιους είχε παίξει σε αρκετές ομάδες όπως η Εκράνας, η Τάουρας, η Στούμπρας και η FBK Κάουνας, ενώ είχε πετύχει 109 γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας, γεγονός που την κατέταξε στην πρώτη επτάδα των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ υπήρξε και επτά φορές διεθνής με την Εθνική Λιθουανίας σκοράροντας μάλιστα τρεις φορές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!