Uncategorized

Έφυγε νικητής από την Λάρισα ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο με μια επίσης πολύ κακή διαιτησία επικράτησε με 0-1 της ΑΕΛ καιέκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα!

“Ρεσιτάλ” διαιτησίας ήταν το πρώτο ημίχρονο καθώς με το καλημέρα ο Ελ Αραμπί κέρδισε πέναλτι όμως αυτό δόθηκε μέσω VAR καθώς ο Ευαγγέλου παρά το γεγονός ότι έγινε μπροστά στα μάτια του δεν το έδωσε αλλά του το είπαν από το VAR. O Βαλμπουενά το εκτέλεσε και έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΛ είπε όχι. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στη συνέχεια δύο φορές όμως και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ, με το δεύτερο να είναι καθαρό αλλά ο Ευαγγέλου να μην μπαίνει καν στον κόπο να δει τη φάση!

Στην επανάληψη ήμασταν και πάλι στο ίδιο έργο θεατές καθώς ο Μεριά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ σε μια φάση που σηκώνει επίσης πολύ συζήτηση για το πόσο εύκολα έπεσε ο παίκτης της ΑΕΛ στο μαρκάρισμα του Γκιλιέρμε. Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με την ΑΕΛ να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία στο φινάλε και ο Ολυμπιακός να φεύγει για δεύτερο σερί παιχνίδι νικητής.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση Πατώντας εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!