UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤ

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός, κέρδισε την Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό ματς και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη για την διοργάνωση της Euroleague!

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό καθώς πέτυχε 11 σερί πόντους και βρέθηκε μπροστά με το ξεκίνημα με 11-0. Παρόλα αυτά οι Ισπανοί αντέδρασαν και βρήκαν τις λύσεις από το τρίποντο πετυχαίνοντας τους πρώτους 12 πόντους με τέσσερα σερί εύστοχα τρίποντα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε τον ρυθμό του και διατήρησε μια σζετική διαφορά με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 33-22.

Στην δεύτερη περίοδο τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα καθώς οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν και άλλο ρυθμούς και βελτιώθηκαν κυρίως στην άμυνα καθώς κράτησαν μόλις στους 8 πό τους παθητικό την Βαλένθια. Τεράστιος Βασίλης Σπανούλης που έκλεισε το ημίχρονο με 11 πόντους, 2 λιγότερους από τον πρώτο σε πόντους Μιλουτίνοφ που είχε 13. Πολύ καλός και ο Κώστας Παπανικολάου 2 στα 2 τρίποντα, 2 κλεψίματα και λενα μπλοκ βελτίωσε κυρίως στο αμυντικό σκέλος με το σκορ να κλείνει για τα αποδυτήρια στο 54-30.

Η τρίτη περίοδος κινήθηκε στα ίδια πλαίσια, με την Βαλένθια να προσπαθεί αλλα να μην μπορεί να αντιδράσει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει και πάλι λύσεις από τον αρχηγό του που μέχρι εκείνο το σημείο είχε φτάσει τους 17 πόντους (τέλος 3η περιόδου) και εν τέλει να την ολοκληρώνει με τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ 72-44.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος είχε λίγο πολύ διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Βαλένθια να προσπαθεί καθώς ο Ολυμπιακός άρχισε λίγο να χαλαρώνει καθώς η διαφορά στην τρίτη περίοδο είχε φτάσει μέχρι και το +31. Οι ερυθρόλευκοι έριξαν για κάποιο χρονικό διάστημα την απόδοση τους, παρόλα αυτά ποτέ δεν απειλήθηκαν στο σκορ, με τον Σπανούλη να ξεκουράζεται και έτσι οι Πειραιώτες να φτάνουν στην πρώτη τους νίκη για φέτος με πρώτο σκόρερ τους Μιλουτίνοφ και Σπανούλη με 17 πόντους και νίκη με 89-63.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!