ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το εάν ισχύει αυτό που έχει πει πως η Μπάγερν είναι η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου:

Για το εάν είναι η πιο μεγάλη πρόκληση: 

«Υπάρχουν στην καριέρα μου ματς που τα θεωρώ τελικούς. Το είχα πει από την αρχή της χρονιάς. Ένα από τα μεγάλα ματς ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Έβλεπα τον στόχο της εισόδου στους ομίλους, την προσπάθειά μας και την προετοιμασία και όλα αυτά. Βλέπω για το ματς αυτό τις πιθανότητές μας απέναντι σε έναν μεγάλο, τεράστιο αντίπαλο. Θέλουμε να δούμε τις δυνάμεις μας. Θα τα δούμε αύριο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω τελικό. Είναι ένας μεγάλος αγώνας αλλά σίγουρα δεν θα παίξει τον ρόλο που αναφέρατε».

 «Έχω ήδη δηλώσει πως ναι. Αύριο θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αύριο θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή. Ξέρουμε το μέγεθος. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις».

Για την απουσία του Βαλμπουενά και τι έχει αποφασίσει: «Φυσικά έχω κάποιες ιδέες. Θα τις δουλέψουμε και σήμερα. Θα τις δείτε αύριο στον αγώνα».

Για τον κόσμο: «Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς. Να είναι στο πλευρό μας. Πιστεύουμε πως αύριο θα έχουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Αυτός είναι ένας δυνατός δεσμός που έχουμε με τον κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνους».

Για το εάν έχει έκπληξη για την 11άδα και εάν τον ικανοποιήσει η ισοπαλία: «Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν αρκείται με την ισοπαλία. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θέλουμε τη νίκη. Πάντα θα διεκδικούμε να φτιάχνουμε φάσεις και να βάζουμε γκολ. Ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Χθες ήταν ημέρα αποκατάστασης για εμάς. Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι καθοριστικές για το πλάνο μας. Θα δείτε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο μας αγώνα».

Για τα αποτελέσματα της Μπάγερν: «Σίγουρα όπως όλες οι ομάδες έχει και η Μπάγερν αδύνατα σημεία. Έχουμε και εμείς και η Τότεναμ. Η Μπάγερν είναι ομάδα που όμως πιέζει πολύ και είναι δυνατή επιθετικά. Πρέπει να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι αμυντικά και να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες μας επιθετικά».

Για το μαρκάρισμα του Λεβαντόφσκι: «Είναι από τους πιο ποιοτικούς στον κόσμο. Όμως και η αμυντική μας γραμμή δουλεύει καλά. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει καλά και κινείται πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τα καλά μας αμυντικά στοιχεία να τον σταματήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!