UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα στην παράταση

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, καθώς λύγισε στην παράταση από τη Ζενίτ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς βρέθηκε με σωστές επιθέσεις και άμυνες μπροστά στο σκορ με 12-0 κάνοντας ένα εκπληκτικό σερί. Η Ζενίτ άρχισε σταδιακά να αντιδρά και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ με αποτέλεσμα, με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να είναι μπροστά στο σκορ με 19-20.

Η Ζενίτ συνέχισε πολύ καλά και στη δεύτερη περίοδο και βρέθηκε στο +5 με τους Πειραιώτες όμως να μην αργούν να επανέλθουν και να παίρνουν ξανά το προβάδισμα με 27-26 χάρη στις εύστοχες βολές του Βασίλη Σπανούλη σε εκείνο το χρονικό σημείο. Το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει πόντο πόντο με το ημίχρονο τελικά να κλείνει με τη Ζενίτ μπροστά στι σκορ με 36-38 καθώς η τελευταία επίθεση δεν βγήκε για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα η Ζενίτ να πάρει το τελευταίο σουτ και να ευστοχήσει.

Στην τρίτη περίοδο η Ζενίτ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και έφτασε μάλιστα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 10 πόντους. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, μείωσε στους 3 αλλά οι Ρώσοι με ένα νέο πολύ καλο σερί ξαναέφτασαν τη διαφορά στο +8 γι αυτούς (45-53) και ολοκλήρωσαν την περίοδο μπροστά στο σκορ με 47-53.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μείωσε αμέσως τη διαφορά τον 6 πόντων σε 3 χάρη σε τρίποντο του Πάντερ, όμως η αστοχία και των δύο ομάδων συνεχίστηκε με το αμέσως επόμενο καλάθι να σημειώνεται σχεδόν τρισήμιση λεπτά αργότερα από τη Ζενίτ κάνοντας το σκορ, 50-55. Ο Κόνιαρης παρά το γεγονός ότι διαρκώς δύσταζε αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες πετυχαίνοντας δύο σερί τρίποντα σε ισάριθμες προσπάθειες. Η Ζενίτ όμως είχε και αυτή τις λύσεις από το τρίποντο αυξάνοντας τη διαφορά στους 6 πόντους. Το τρίποντο του Πάντερ έριξε τη διαφορά στους 3 και ο Κώστας Παπανικολάου 6.5 δεύτερα πριν το φινάλε έκανε το σκορ 64-64 σκοράροντας και αυτός από το τρίποντο στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί μπορεί ο Ολυμπιακός να σκόραρε πρώτος, όμως η Ζενίτ 2:30′ πριν το τέλος (στα μέσα δηλαδή της παράτασης) ήταν μπροστά με 5 (65-70), με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει λύσεις, κάνοντας αβίαστα λάθη γνωρίζοντας τελικα την ήττα με 68-77

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!