ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με πρωταγωνιστή τον Σουντανί

Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός καθώς κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-1 στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση καθώς μόλις στο 3′ ο Λοβέρα σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Σωτηρίου. Το γκολ ως δεν άργησε να έρθει καθώς στο 11′ ο Ποντένσε σέντραρε και ο Σουντανί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0! Οι Πειραιώτες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο όμως στάθηκαν άτυχοι και το γκολ δεν ήρθε. Αυτός που τελικά κατάφερε να σκοράρει ήταν ο ΟΦΗ, όταν ο Νάμπι με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σα, κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δνατά για τις δύο ομάδες. Αρχικά ο ΟΦΗ είχε δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός έκρυψε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το γκολ χάθηκε. Σε εκείνο το σημείο (56′) ο Μασούρας πέρασε στο ματς στη θέση του Λοβέρα και ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ! Σκόρερ για δεύτερη φορά ο Σουντανί με ένα άπιαστο αριστερό σουτ. Στο 62′ ο Τοροσίδης τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Γκασπάρ ο οποίος έδωσε ταχύτητα στην δεξιά πλευρά και λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Γκερέρο, όταν και κρύφτηκε η μπάλα αλλά από το VAR, ενημέρωσαν τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ό,τι υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός απείλησε άλλη μια φορά με τον Γκερέρο, αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Στο 81′ ο MVP Σουντανί παραχώρησε τη θέση του στον Καμαρά ολοκληρώνοντας έτσι τις αλλαγές για τον Μαρτίνς. Το υπόλοιπο 9λεπτο συν τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων κύλησε δίχως κάτι το αξιόλογο και ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και κοιτά πλέον τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!