ΜΠΑΣΚΕΤ

”Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο γήπεδό σου”

Δίχως να μασήσει τα λόγια του μετά την ήττα από τη Μακάμπι με 65-90, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Η εικόνα μιλά από μόνη της, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο γήπεδό σου. Στην επίθεση μπορεί να μην βρεθείς σε καλή ή κακή μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε, να ξέρει ο καθένας το ρόλο του και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια”.

“Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να παίξουν σήμερα, δεν το λέω σαν δικαιολογία. Η εικόνα ήταν πολύ άσχημη σήμερα και παρότι ξεκινήσαμε σοβαρά, δεν είχαμε διάρκεια και οι αντίπαλοι επιβλήθηκαν. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο κόσμος ήρθε, τον ευχαριστούμε, αλλά για ένα ακόμη ματς φεύγει στενοχωρημένος κι αυτό μας κάνει διπλά στενοχωρημένους. ”

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

”Η χρονιά είναι μεγάλη, πολλές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν χημεία και εμείς έχουμε πολλούς παίκτες άπειρους στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, αλλά απαιτείται δουλειά. Θέλω να πιστεύω πως όλη η ομάδα είναι εκνευρισμένη και ο στόχος μας φέτος μπορεί να μην είναι όπως άλλες χρονιές, αλλά δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα αν παλεύεις και σήμερα κατά την γνώμη μου δεν παλέψαμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!