ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλλησε στo μηδέν στα Πηγάδια

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Ξάνθης καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει και κόλλησε στο μηδέν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος της Ξάνθης, δημιούργησε κυρίως επιθέσεις από την αριστερή πλευρά, με κύριους εκφραστές τους Τσιμίκα και Ποντένσε όμως το γκολ δεν ήρθε. Οι προσπάθειες των Γκιλιέρμε και Ποντένσε δεν βρήκαν στόχο με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος με 8 σουτ προς την εστία με τα δύο όμως να βρίσκουν στόχος. Αντίθετα η ακριτική ομάδα δεν έκανε ούτε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο και για την ακρίβεια δεν υπήρχε… καν υποψία φάσης με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως το γκολ δεν ερχόταν. Σε αυτό το 45λεπτο ο Ολυμπιακός πίεζε κυρίως από την πλευρά του Ομάρ με τον Νορβηγό να σεντράρει όμως η τελική ενέργεια των φορ δεν ήταν η σωστή και το γκολ δεν έμπαινε. Ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς μαζί τούς Γκερέρο και Μασούρα φορτώντας την επίθεση καθώς κράτησε και τον Ελ Αραμπί. Ο διαιτητής όμως του αγώνα (όπως και αυτοί στο VAR) έκλεισαν τα ματια σε πεντακάθαρη φάση πέναλτι του Ελ Αραμπί και το… μπλόκο έδειχνε πως θα έπιανε τόπο. Στο 82′ ο κόουτς του Ολυμπιακού έκανε την την τελευταία του αλλαγή καθώς την επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά παιρνόντας στη θέση του Ποντένσε δείχνοντας όμως ανέτοιμος καθώς οι μεταβιβάσεις του δεν ήραν σωστές και παρά το πολύ καλό σουτ του Μπουχαλάκη, οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν τον στόχο, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 14 τελικές δίχως όμως να μπαίνει το πολυπόθητο γκολ και έτσι οι ερυθρόλευκοι να στραβωπατούν φέρνοντας ισοπαλία με την ακριτική ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!