ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και παρέμεινε πρώτος!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο μένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Το παιχιδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την κυριαρχία των κινήσεων, προσπαθώντας να ανοίξει την σκληροτράχυλη άμυνα του Ατρομήτου, κάτι το οποίο δεν ήταν εύκολο. Οι Πειραιώτες είδαν την ομάδα τους να σκοράρει όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ. Στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού άνηκε και η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου 45 λεπτου, όμως ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού και νυν του Ατρομήτου, Μπάλαζ Μέγερι έσωσε την ομάδα του λέγοντας όχι στο σουτ του Αβραάμ.Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι είχαν την κυριαρχία των κινήσεων όμως το κεντρικό δίδυμο της ομάδας από το Περιστέρι (Γούτας – Ρισβάνης) με καίριες τοποθετήσεις δεν άφηνε τους παίκτες του Ολυμπιακού να ολοκληρώσουν τις επιθέσεις τους. Έτσι οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, και τον Ολυμπιακό να έχει μεν την κατοχή της μπάλας αλλά να του λείπει το γκολ.

Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης βρήκε τον Ολυμπιακό να μπαίνει σχετικά νωθρά με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να κάνει στο 55′ την πρώτη του αλλαγή βγάζοντας τον Μασούρα και παιρνόντας στη θέση του τον Λοβέρα. Ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβαίνει και τελικά το γκολ ήρθε! Σκόρερο ο Ποντένσε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ νικώντας τον Μέγερι. Και όμως οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ελ Αραμπί έστρωσε και ο Σουντανί έγραψε το 2-0. Στο 68′ όμως ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές όταν ο διαιτητής Σκουλάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Μαρτίνς μη θέλοντας να αφήσει εκτεθιμένη την άμυνα του πέρασε αμέσως εκτός τον Ελ Αραμπί και τη θέση του πήρε ο Μεριά. Από εκεί καο πέρα όπως ήταν αναμενόμενο ο Ατρόμητος βρήκε χώρους όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς να ολοκληρώνει τις αλλαγές με τον Γκερέρο μπαίνοντας στη θέση του Σουντανί και το ματς δίχως κάτι αξιόλο να ολοκληρώνεται και τον Ολυμπιακό να παραμένει στην κορυφή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!