ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προηγήθηκε αλλά δεν τα κατάφερε!

Δεν κατάφερε ο Θρύλος να πετύχει θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία καθώς παρά το ότι προηγήθηκε με 0-2 τελικά ηττήθηκε με 4-2.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του για επιθετικό ποδόσφαιρο και μόλις στο 6′ ο Ελ Αραμπί με όμορφη ατομική ενέργεια έγραψε το 1-0 με.σουτ εκτός περιοχής. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Σα έσωσε, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία με τον Ποντένσε με την μπάλα να πηγαίνει κόρνερ. Έτσι ο Ολυμπιακός στο 19′ σκόραρε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Σεμέδο και έγραψε το 0-2. Η ερυθρόλευκη εξέδρα πήρε φωτιά και ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πολυ καλός! Παρόλα αυτά σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται και ο Μεριά έκανε ένα τραγικό λάθος που έδωσε την ευκαιρία στον Ντελε Άλλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να μεωσει σε 1-2 και να αλλάξει τις ισοροπίες και πάλι καθώς είναι αλλιώς να μπεις στο ημίχρονο με 2 γκολ μπροστά απ’ ότι με 1. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-2.

Όπως είπαμε το γκολ του Ντελε Άλι θα άλλαζε τις ισοροπίες και η Τότεναμ αμέσως σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χάρι Κέιν, σε μία φάση που ξεκίνησε όμως με φάουκ πάνω στον Τσιμίκα που δεν δόθηκε ποτέ! Η Τότεναμ ανέβασε στροφές, η ψυχολογία των Πειραιωτών έδειχνε επηρεασμένη και ο Οριέ το εκμεταλεύτηκε σκοράροντας και γράφοντας το 3-2. Η χαριστική βολή ήρθε με τον Χάρι Κέιν και πάλι, που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο για την ομάδα του, έστειλε τους Άγγλους στους “16” του Champions League και τον Ολυμπιακό να παίζει “τελικό” με τον Ερυθρό Αστέρα για το ποιος θα προκριθεί στο Europa League

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!